Flere chefer hyrer privatdetektiver

Medarbejdere, der melder sig syge, erhvervspartnere, der mistænker hinanden for snyd, CV-snyd og svind i virksomheder er nogle af de opgaver, der fylder mest. Arkivfoto. Foto: LARS KRABBE/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Sygemeldte ansatte, CV-snyd og svind i firmaet bliver i stigende grad en opgave for privatdetektiver.

Erhvervslivet har i stigende grad fået øjnene op for, at der findes privatdetektiver i Danmark. det skriver dagens.dk.

– Det er primært derfra, vi får vores opgaver. Og også fra udlandet, hvis en dansk virksomhed for eksempel har søgt et lån, siger Uffe Bodeholt til Dagens.dk. Han er formand for organisationen Foreningen Danske Detektiver.

Medarbejdere, der melder sig syge, erhvervspartnere, der mistænker hinanden for snyd, CV-snyd og svind i virksomheder er nogle af de opgaver, der fylder mest. Men der kan alligevel være plads til opgaver fra privatpersoner.

– Det kan være fra mennesker, der gerne vil finde deres biologiske forældre eller tvister i børnesager og arvespørgsmål, siger han.

Tendensen de seneste par år har været, at der bliver færre, men større sager. Foreningen Danske Detektiver råder over agenter i alle aldre og alle køn. De seneste par år har Uffe Bodeholt og ekspert-teamet taget imod omkring 80 opgaver om året.

Newspaq

Powered by Labrador CMS