Flere ubesvarede spørgsmål i makaber ubådssag

Drabssigtets forklaringer strider imod politiets oplysninger.

Udgivet Opdateret

Raket-Madsen, borgerligt Peter Madsen, blev 7. september varetægtsfængslet i fire uger. Der er truffet belsutning om, at han skal mentalundersøgelse. Det nægtede han selv og krævede ved retsmødet 7. september, at han blev løsladt. Han ville løslades, da han ikke mente, at der var begrundet mistanke om, at han er skyldig i manddrab.

Da dommer Anette Burkø alligevel valgte at varetægtsfængsle den drabssigtede opfinder og ubådsbygger, var det blandt andet med begrundelsen, at der er begrundet mistanke om, at Peter Madsen har dræbt Kim Wall. Peter Madsen nægter drab og har selv forklaret, at den svenske journalist døde i en ulykke, da hun blev ramt af en 70 kilo tung luge om bord på ubåden “UC3 Nautilus.”

Syv ubesvarede spørgsmål

Der er mange løse ender og mange ubesvarede spørgsmål i sagen. Journalister er lige så nysgerige som så mange andre mennesker, og vi på Newsbreak.dk har i dag samlet syv spørgsmål sammen, der i et eller andet omfang fremstår ubesvarede.

Nogle af dem har Peter Madsen afgivet forklaring på ved det seneste retsmøde, der blev afholdt for åbne døre, og vi har i det omfang, det er muligt, medtaget Peter Madsens svar og forklaringer.

Det første spørgsmål, der i vores øjne, ikke er fuldt besvaret endnu, kan du læse om på det første billede til dennne artikel. De resterende ubesvarede spørgsmål finder du på de efterfølgende billeder.

Kilder: Ritzau

Powered by Labrador CMS