Forældre i oprør: Kim brænder sjældne dyrekort

Kim Roberto Nielsen har både fået ris og ros for sit stunt. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

811 forældre skrev i sidste uge under på en klage til Forbrugerombudsmanden, der gik på hvor svært det var at samle de dyrekort, Bilka og Føtex giver væk ved køb af varer i butikken

Debatten har raset på diverse medier – både sociale og andre, efter 811 forældre har skrevet under på en klage til Forbrugerombudsmanden. Klagen går ud på, at mange forældre er frustrerede over kampagnen, hvor Dansk Supermarked giver dyrekort ved køb over 100 kroner og vinde en tur til Florida.

Forældrene mener, at det er for svært at samle alle kortene, og de er tvunget til at bruge mange tusinde kroner i butikkerne for at samle kort.

Klagen har fået folk på de sociale medier til at hænge forældrene ud som “curling-forældre” (forældre, der “fejer” alle udfordringer væk foran børnene red.) og påpege verdens problemer som jordskælv i Nepal og hungersnød.

Komiker tager til genmæle

Komiker og selvudnævnt provokatør Kim Roberto Nielsen har taget kritikken af de såkaldte “curling-forældre” et skridt videre. På sin Facebook-profil har han uploadet flere videoer, hvor han brænder de eftertragtede dyrekort.

– Til Joan Vedel Andersen og alle de andre tude-forældre som ikke kan få deres dyrekort.

Flet jeres skedenæb (en fugl) og gå op i noget seriøst.

Og samtidig dør folk i Nepal og andre lande, skriver Kim Roberto Nielsen på sin fanside.

Videoerne har fået voldsomme reaktioner – både fra forældre og fans.

– Det er ikke så uvant, at mine opslag bliver læst og delt. Men det er fedt, at modtagelsen af dem her er så massiv, for det var et budskab, jeg gerne ville have ud, siger Kim Roberto Nielsen til ekstrabladet.dk.

– Mit budskab er, at forældrene skal lade være med at tude på børnenes vegne. For børnene er da ligeglade. Hvis vi skal klage, skal vi finde en ordentlig sag at klage over, synes jeg. Det er en latterlig debat. Det er som om, det er blevet for let at blive hørt.

Se videoen og reaktionerne herunder.

 

I går fik jeg en grov-sviner af en mor. Jeg begynder at forstå hvor nogle børn får deres sprog fra.Her er der fire…

Posted by Kim Roberto Nielsen on 5. maj 2015

Til Joan Vedel Andersen og alle de andre tude-forældre som ikke kan få deres dyrekort.Flet jeres skedenæb (en fugl) og gå op i noget seriøst.Og samtidig dør folk i Nepal og andre lande.

Posted by Kim Roberto Nielsen on 2. maj 2015

Powered by Labrador CMS