Fornærmede kæresten: Så røg han ud fra en bro

Politiet har endnu ikke fundet hans lig.

Cecil Thomas Rice (venstre) skubbede en mand ud fra en bro, fordi han havde fornærmet hans kæreste Heather Joy Meeker (højre).Foto: Flathead County Jail
Foto: Flathead County Jail

Udgivet Opdateret

Pas på hvad du siger, det kan koste dig livet.

En 26-årig mand har skubbet en anden mand ud fra en bro i Montana og ned i en flod sidste uge, fordi offeret havde fornærmet hans kæreste. Det skriver CBS News.

Lig stadig på bunden af flod

26-årige Cecil Thomas Rice er tiltalt for mordet på 34-årige Anthony Walters. Hans kaution er sat til 3,4 millioner kroner.

Et vidne har fortalt, at han hørte et plask og hørte en mand råbe efter hjælp. Et andet vidne så en mand forsvinde under vandet. Walters lig er stadig ikke blevet fundet, men man antager, at han er død på grund af flodens stærke strømme og vandets lave temperatur.

Ifølge vidnerne forlod Rice sammen med to andre broen i en varevogn. Næste morgen fortalte en af de to andre mænd politiet, at Rice havde skubbet Walthers af broen.

Rices kæreste, 25-årige Heather Joy Meeker, bekræftede bagefter mandens historie. Hun fortalte, at Rice var vred over noget Walthers havde sagt om hende tidligere på dagen i en kirke, der giver mad til hjemløse.

Heather er blevet tiltalt for at ødelægge beviser, da politiet tror, hun har kastet Walthers rygsæk ud af varevognen, da de forlod broen. Hendes kaution blev sat til 341.000 kroner.

Powered by Labrador CMS