Forsker lod sig stikke af bier på penis

En amerikansk mand lod sig – med fuldt overlæg – stikke af en bi – plandt andet i penis. Alt sammen i forskningens tegn. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det lyder bizart, men en amerikansk pd.d.-studerende satte sig for at undersøge, hvor på kroppen bistik gør mest ondt. Det involverede blandt andet forsøg på penis. Hans forskning gav ham en pris.

Amerikanske Michael Smith besluttede at lave et indeks over smerterne ved bistik. Han ville simpelthen finde ud af, hvor det gør mest ondt. Derfor lod han sig stikke af bier 25 forskellige steder fra top til tå – og det involverede altså både penis og pung. Det skriver Videnskab.dk

Konklusionen blev, at der, hvor bistik gør mest ondt, er i næseboret, overlæben og ja. Naturligvis tissemanden.

Overraskende testikelsmerte.

Michael Smith havde forberedt sig mentalt på at lade sig stikke i testiklerne, men blev overrasket over niveauet af smerten.

– Jeg havde lige et par dage før for sjov snakket med min ph.d.-vejleder Tom Seeley om, hvor ondt det mon ville gøre at blive stukket i testiklerne, og vi mente begge, at smerten ville være frygtelig, men da det skete, blev jeg overrasket over, at det ikke gjorde mere ondt, end det gjorde, forklarer han.

Holdt selv bierne

Testen stod Michael Smith selv for. Hver morgen mellem klokken 9 og 10 holdt han en bi mod sin hud og lod sig stikke. I alt stod det på i 38 dage.
Smerten gav han så et tal på den velkendte 1-10-skala. Den forskning har nu sikret Michael Smith en såkaldt IG Nobel, der er en pris for gakket og skæv forskning.

Resultatet af Smiths vanvittige forsøg skal da ikke gå ubenyttet hen, så her får du skalaen over de 10 værste steder:

Næsebor: 9
Overlæbe: 8,7
Penis: 7,3
Testiklerne: 7
Håndfladen: 7
Kinden: 7
Armhulen: 6,7
Brystvorten: 6,7
Langefingerspidsen: 6,7
Maven: 6,7

Så er du forberedt, hvis du en dag møder en hidsig bi.

Powered by Labrador CMS