Frustreret Simon Kjær savner mål og marginaler

Frustreret Simon Kjær savner mål og marginaler

Foto: Marcus Ericsson/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det var bestemt ikke kønt hele vejen, men slutproduktet var til at leve med, da Danmark lørdag aften i den svenske hovedstad fik kæmpet et brugbart 1-2-nederlag med hjem til tirsdagens returopgør i Parken.

Både under og kort efter kampen var det dog frustrationen, der fyldte en stor del i den danske midtstopper Simon Kjær. Kort før pausen havde Nicklas Bendtner en stor chance for at bringe danskerne i front, men den gode mulighed blev misbrugt i en situation, hvor det duftede af et straffespark for et riv i Bendtners trøje. Kort efter var det i stedet svenskerne, som bragte sig foran til Simon Kjærs tydelige frustration.

»Jeg synes i en lang periode, vi har de chancer, der skal til for måske at komme foran i sådan en kamp. I går (Lørdag, red.) var jeg frustreret og irriteret over det, men jeg kan også godt se, at vi måske skulle have været tilfredse nok med kun at være bagud med et enkelt i pausen,« siger Simon Kjær dagen derpå i landsholdslejren i Helsingør.

Frustration bredt ud over hele efteråret

Han bredte frustrationen ud over hele efteråret, hvor Danmark har haft alvorlige problemer med at få scoret. 0-0-kampene i september mod Armenien og Albanien udstillede problemet.

»Jeg synes egentlig, at jeg efter mange af kampene har stået og sagt, at vi har lavet de chancer, vi kunne forvente. Men vi har ikke lige haft det sidste held til at få sparket den ind, og det var jeg måske lidt frustreret over i går,« siger Simon Kjær, der godt kunne få øje på et straffespark og en svensk udvisning i situationen, hvor Bendtner ikke fik ordentlig ram på Christian Eriksens skarpe aflevering kort før pausen.

Og så var der superstjernen Zlatan Ibrahimovic’ albue i hovedet på William Kvist, som i tilfældet af en advarsel havde betydet karantæne til Zlatan i tirsdagens returopgør.

»Der var vist også en, der godt kunne have fået et gult kort for en albue på William, og jeg kunne også godt selv have fået et gult kort. Det går begge veje, men jeg synes vi mangler de små marginaler. Dem kunne jeg godt have set gå vores vej bare en enkelt gang i det her efterår og forår. Jeg synes, det har været lidt tungt.«

Powered by Labrador CMS