Frygter seriemorder: Fjerde offer skudt ned

Politiet jagter lige nu efter en seriemorder, efter fire tilfældige mennesker er blevet skudt og dræbt indenfor en måned.

Fire er nu blevet brutalt myrdet indenfor en måned. Politiet er stadig på vildspor.Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Tirsdag spærrede politiet et nabolag af i Tampa, Florida i jagten på en mulig seriemorder. Det er nemlig fjerde gang indenfor en måned at en uskyldig er blevet koldblodigt myrdet i området.

Ifølge politiet har alle ofrene været tilfældige, der blev skudt ned bagfra midt om natten, mens de var alene. Det skriver CBS News.

Nabolag med i blodig gyser

Ifølge politiet hørte vidner skud lige inden klokken fem tirsdag morgen. Da politiet ankom til gerningsstedet fandt de 60-årige Ronald Felton død på gaden.

Felton var i gang med at krydse gaden for at mødes med nogen, da gerningsmaden kom op bag ham og skød ham ned.

Indtil videre efterforsker politiet sagen, som om den har forbindelse til tre andre mord i nabolaget.

De tre andre ofre var alle alene og var lige stået af en bus, da de blev skudt og dræbt midt om natten uden nogen tilsyneladende grund.

– Det her er nødt til at stoppe, understreger borgmesteren Bob Buckhorn under en nyhedskonference tirsdag, og fortsætter:

– Vi vil fortsætte jagten på den her person, indtil vi finder ham.

Elskede frivilligt arbejde

Cynthia Murray boede sammen med Felton tæt på, hvor han blev skudt. Ifølge hende var Felton en arbejdsløs håndværker, der var frivillig ved et suppekøkken. Køkkenet ligger lige ved siden af, hvor han blev skudt.

Ifølge Cynthia tog Felton hen til køkkenet klokken halv tre om natten for at hjælpe.

– Han behøvede ikke at komme hver uge, men han elskede det, fortæller hun om Feltons frivillige arbejde.

Cynthia fortalte også, at Felton og hans tvillingebror Reggie var kendt i nabolaget.

– Han var den sødeste person, der var aldrig nogle problemer med ham, fortæller Feltons kusine Linda Daniels.

Fire brutalt myrdet

Politiet opfordrede byens beboerne til at blive indendøre tirsdag, mens de gennemsøgte gerningstedet. Politiet leder efter en tynd sort mand, der er omkring 1,8 meter høj.

Politiet har bedt beboere i området om at kigge video fra deres overvågningskameraer igennem og snakker med så mange som muligt.

Politiet har patruljeret mere i nabolaget efter de første skyderier. Det første offer var 22-årige Benjamin Mitchell, der blev myrdet 9. oktober. På en overvågningsvideo kan se den mistænkte løbe fra gerningsstedet få øjeblikke efter mordet.

To dage efter Mitchell blev skudt, blev 32-årige Monica Hoffa skudt og dræbt. 19. oktober blev 20-årige Anthony Naiboa skudt, efter han tog den forkerte bus hjem fra sit nye job.

 

 

Powered by Labrador CMS