Galleri: Kronprins Frederik takker politi for indsats

Foto: Bax Lindhardt/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Københavns Politigård fik mandag besøg af kronprins Frederik, der takkede for politiets indsats i forbindelse med weekendens attentater.

Fra politikere og blandt befolkningen har der lydt en kæmpe tak til politiet for deres heltemodige indsats under weekendens terrorangreb i København.

På talerstole og sociale medier har folk udtrykt deres store respekt for myndighedernes håndtering af attentaterne, hvor to mennesker blev skuddræbt.

Kronprins Frederik besøgte således mandag Københavns Politigård for at takke politiet for deres indsats under begivenhederne, hvor også fem politifolk blev såret under skudvekslinger med den formodede attentatmand.

Under besøget hilste kronprinsen på nogle af de betjente, der havde været på arbejde under de tragiske begivenheder. Det skriver kongehuset på deres hjemmeside.

Også dronning Margrethe har udtrykt sin store sorg over attentaterne og samtidig rost politiet for deres håndtering.

– Det er med sorg, jeg erfarer omfanget af det seneste døgns begivenheder. Mine tanker går til den dræbte filminstruktør og den unge vagtmand fra det jødiske samfund, som blev mål for gerningsmandens handlinger. Jeg sender min dybeste medfølelse til de pårørende og til de sårede politifolk, skrev monarken.

– Jeg ønsker at rette en tak til politiet og myndighederne for deres hurtige og effektive indsats. Det er vigtigt, at vi i en så alvorlig situation står sammen og værner om de værdier, som Danmark bygger på, erklærede dronningen videre.

Kronprinsen deltog mandag aften i den københavnske mindehøjtidelighed for attentat-ofrene, Finn Nørgaard og Dan Uzan.

Newspaq

Powered by Labrador CMS