Gram Slot inviterer Ghita Nørby indenfor

Ghita Nørby tager sin mangeårige ven og samarbejdspartner, Lars Hannibal med til Gram Slot. Pressefoto
Udgivet Opdateret

Gram Slot inviterer til en aften med Ghita Nørby. Hun tager sin guitarist og en samling fortællinger med

– Hannibal og jeg kom engang kørende – vi skulle optræde på Gram slot, og vi anede egentligt ikke noget om stedet. Men så blev vi ramt af noget helt specielt. Gram Slot er noget særligt. Et inspirerende sted på jorden. Det mærkede vi lige med det samme. Og nu kommer vi igen, og vi glæder os. Sådan udtaler Ghita Nørby sig i forbindelse med hendes besøg sammen med den klassiske guitarist, Lars Hannibal på Gram Slot den 15. juni.

Ghita Nørby har i mange år haft et inspirerende samarbejde med en af Danmarks betydeligste klassiske guitarister, Lars Hannibal. Ved specielle lejligheder tager de to ud og optræder med musik, oplæsninger og fortællinger.

Ghita Nørby er en af Danmarks ypperste fortolkere af H.C. Andersens eventyr, og det er blandt andet nogle af dem hun læser op af, ligesom hun vil fortolke Jeppe Åkjær sange og underfundige og livskloge fabler af La Fontaine i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse.

– Da Ghita Nørby og Lars Hannibal var her første gang, var det som om, jeg hørte H.C. Andersen for første gang. Ghita Nørbys oplæsning og fortolkning af eventyrerne var helt forrygende og fængslende. Oplevelsen sidder stadig i mig, så jeg glæder mig til at opleve både Ghita og Hannibal igen, fortæller Sanne Brodersen, der ejer Gram Slot.

Hele herligheden finder sted i Den Holstenske Lade på Gram Slot den 15. juni klokken 20, billetter til 149 kroner kan købes på www.gramslot.dk.

Powered by Labrador CMS