Haltende mand greb fat i 13-årig: Sådan slap hun fri

En 13-årig pige blev befamlet af en haltende mand i Vollsmose.

Fyns Politi har gode spor at gå efter. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Fyns Politi efterlyser netop nu en haltende mand, der onsdag aften overfaldt en 13-årig pige i den belastede Odense-bydel Vollsmose.

Klokken 17:52 ringede pigens forældre til det fynske politi, hvor de fortalte historien om, hvordan pigen var kommet gående på et stisystem ved Birkeparken i retning af Tjørnehaven. Her blev pigen pludselig grebet i armen, skriver Fyens.dk.

Ifølge politiets oplysninger, der tog den haltende mand rundt om pigen og befamlede hende uden på tøjet, mens han holdt hende for munden.

– Men hun bider ham i hånden, så han må slippe hende, og så er hun i stand til at stikke af, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Thomas Bentsen til Fyens.dk.

Politiet leder efter manden

Pigen har overfor politiet vurderet, at hun kunne slippe væk, fordi manden haltede. Den haltende mand er blevet beskrevet som værende 40-50 år gammel, cirka 175 centimeter høj og almindelig af bygning med et dansk udseende.

En væsentlig detalje er, at manden har et cirka fem centimeter langt skæg, der er i en grålig nuance. Da manden greb fat i pigen var han iført grønne arbejdsbukser, sort hue og en blå jakke.

Politiet leder derfor netop nu denne mand – og modtager derfor oplysninger, hvis man mener at kende denne mand eller hvis man har set noget.

Powered by Labrador CMS