Handlede ind for 25.000 kroner i Ikea – for en anden mands penge

Politiet efterlyser to personer, der har brudt loven i Ikea.

Udgivet Opdateret

Nordsjællands Politi efterlyser to personer, der er mistænkt for at have oprettet en konto i en fremmed mands navn for så at købe ind for omtrent 25.000 kroner i Ikea i Gentofte. En sådan handling er slet og ret ulovlig, og fra politiets side håber man, at offentligheden kan bidrage til opklaringen.

Derfor har politikredsen lavet følgende opslag på sin Facebook-side, hvor man forsøger at blande alvor og humor i jagten på de to formastelige konto-kunder.

HJÆLP OS: HVEM ER PERSONERNE PÅ BILLEDET?
De to personer på billederne uden slørede ansigter er mistænkt for at have oprettet en konto i en fremmed persons navn for derefter at købe ind for omtrent 25.000 kroner i IKEA i Gentofte. Det er selvfølgelig ikke noget, der giver en STJÄRNA i vores bog.
Faktisk er det direkte ulovligt, og derfor vil vi derfor gerne finde de to personers identitet, så vi kan sende en PATRULL ud og snakke med dem og måske UTRUSTA dem med en MULIG sigtelse for bedrageri.
Jeres INSATS har mere end én gang vist sig at være NYTTIG, og af den årsag beder vi om jeres hjælp igen.
Vi hører meget gerne fra jer via mail på GAN007@politi.dk, hvis I ved, hvem personerne på dette FOTO er. Vi skal nok BEHANDLA alle henvendelser DISKRET.
På forhånd tak for hjælpen.
//Nordsjællands Politi

Kender du manden og kvinden? Kontakt da politiet på GAN007@politi.dk.

Følg udviklingen i sagen hos Nordsjællands Politi på Facebook.

 

Powered by Labrador CMS