Hanne er blevet til grin på Facebook: Læs her hvorfor!

En kvinde skriver på Føtex' Facebook-side, at de forskelsbehandler danskere og indvandrer. Opslaget er gået viralt og kvinden er blevet til grin.

Hanne er godt utilfreds. Hun mener at Føtex forskelsbehandler danskere og indvandrer. Nu er hun blevet til grin på Facebook. Se opslaget på næste billede. Foto: Facebook.
Hanne er godt utilfreds. Hun mener at Føtex forskelsbehandler danskere og indvandrer. Nu er hun blevet til grin på Facebook. Se opslaget på næste billede. Foto: Facebook.
Udgivet Opdateret

Et opslag på Føtex’ Facebook-side er gået viralt.

Det er en, der hedder Hanne, der er godt utilfreds med, at Føtex ikke tager hensyn til danskere:

– Hej, Føtex jeg har lagt mærke til at i ikke tager hensyn til os danskere når vi fx. Står i kø, det tager nærmest evigheder når i hjælper os danskere, Imodsætningsforhold til muslimerne, dem kan i godt lide når du køber 100 toliet ruller. Og vi danskere skal stå der og vente. Vågn op Danmark det kan da ikke passe. Håber i vil se på problemet.

Opslaget er i skrivende stund delt 664 gange, 2.800 synes godt om og der er kommet 5.400 kommentarer. Det er dog de fleste der blot kan grine af Hanne. Her er nogle svar:

– Hanne, hvor har jeg ondt af dig. Men alligevel formår du at bringe et kæmpe latter frem i mig med din stupide opslag.

– Det her er alt for sjovt!.

– Hanne, jeg forstår dig 100%. jeg har også selv stået i kø, og de udlændinge køber ALTID omkring 10000 toiletruller? Jeg køber kun 5-10 af gangen? Det er da ikke okay!! Vi burde kontakte folketinget, og spørge om det ikke kan ulovliggøres?

– Pas nu på der ikke kommer en “shitstorm”. Men nu kan jeg da bedre forstå at der aldrig er toiletpapir!!

Her på redaktionen håber vi der er nok toiletpapir til alle. Og lad os håbe, at Hanne får hjælp hos Føtex, næste gang hun køber 100 ruller toiletpapir. God jul!

Se opslaget øverst i artiklen…

 

Powered by Labrador CMS