Haps: Politiet finder narkopenge for knap en million

To personer fremstilles i grundlovsforhør efter fund af knap en million kroner i København.

Efter en kortvarig efterforskning beslaglagde politiet tirsdag lige knap en million kroner, som menes at have forbindelse til indsmugling og handel med narkotika. Foto: Pressefoto Rigspolitiet/Free
Udgivet Opdateret

Efter en kortvarig efterforskning beslaglagde politiet tirsdag lige knap en million kroner, som menes at have forbindelse til indsmugling og handel med narkotika.

Det oplyser politiinspektør Flemming Madsen fra Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Det var efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst, der tirsdag standsede en tysk indregistreret Mercedes-Benz personbil på Nørrebro i København.

Det skete, fordi efterretninger viste, at dette køretøj kunne sættes i forbindelse med indsmugling af narkotika til Danmark.

Føreren af bilen var en 39-årig hollandsk statsborger. I forbindelse med politiets arbejde med manden ankom en 30-årig dansk statsborger i en anden bil.

Relationer til LTF

Danskeren, der har relationer til banden Loyal to Familia, blev anholdt. I den forbindelse fandt politiet cirka 490.000 kroner i kontanter, som han ikke kunne gøre rede for.

– Efter det kom der nogle følgeransagninger i København. Her fandt vi så cirka 380.000 kroner i forskellig valuta, siger Flemming Madsen.

Der blev endvidere fundet en såkaldt pengetællingsmaskine.

Både hollænderen og danskeren er sigtet for indsmugling og handel med narkotika.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS