Her er Danmarks bedste Jysk-elev

Kasper Frisk er Danmarks bedste Jysk-elev. Her ses han sammen med Lars Larsen. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Kasper Frisk blev i weekenden kåret som årets elev i Jysk. Det skete foran cirka 1.500 mennesker ved den årlige medarbejderfest.

Den årlige medarbejderfest for Jysk fandt sted i weekenden, hvor der traditionen tro blev afsat tid til at hylde de bedste indenfor forskellige kategorier. Den bedste elev blev således også offentliggjort, og det var Kasper Frisk, der er udlært i butikken i Egå, og nu arbejder som salgsleder i Grenå.

– Mit hjerte galopperede af sted, da mit navn blev råbt op. Det var virkelig en forløsning for mig at blive valgt. Jeg havde på fornemmelsen, at jeg ville få en nominering, da jeg har arbejdet rigtig hårdt, men jeg havde slet ikke forestillet mig, hvor godt det ville være at stå på scenen. Jeg kan slet ikke få armene ned igen, siger Kasper i en pressemeddelelse.

Mr. Jysk

Jørgen Olsen, der er uddannelsesleder på Jysk Academy siger, at Kasper er et af de helt store talenter.

– Kasper har fra første dag haft drivkraften til at ville være den bedste, og han har fra starten sat sig selv klare mål. Der findes ikke mange sælgere som Kasper, der virkelig giver alt, når det gælder kundeservice. Han er Mr. Jysk, siger Jørgen Olsen.

Den årlige medarbejderfest blev i år afholdt på Odense Congress Center, hvor alle danske medarbejdere og deres ledsagere var inviteret til et brag af en fest. Dette års tema var Toga, og mange havde taget udfordringen til sig og klædt sig ud.

Til festen udfyldte Uffe Holm rollen som konferencier, og de musikalske indslag blev leveret af Vild $mith, Christopher og Carpark North til stor glæde for gæsterne. Efterfølgende kunne medarbejderne overnatte på et af byens hoteller.

Powered by Labrador CMS