Her er Kaospiloternes nye kaptajn

Kaospiloter leger foran deres nye hovedkvarter i Filmbyen i Aarhus. KaosPiloterne 3-årig international iværksætteruddannelse med fokus på projektledelse, lederskab og forretningsudvikling.
Udgivet Opdateret

En tidligere Grundfos-direktør bliver ny bestyrelsesformand for den aarhusianske iværksætteruddannelse Kaospiloterne.

Uddannelsinstitution Kaospiloterne, der har levet en omtumlet tilværelse, har fundet en ny formand for bestyrelsen. Det bliver en mand med lang fortid hos Grundfos, Kim Klastrup, der tidligere på året stoppede som brandingdirektør efter 25 år i forskellige lederjob.

Uddannelsen, der slår sig op som et internationalt og kreativt bud på en skole rettet mod erhvervslivet, fokuserer især på ledelse og iværksætteri. Kaospiloterne kan næste år fejre 25 års jubilæum og blev i sin tid grundlagt af folketingsmedlem for Alternativet Uffe Elbæk.

Undervejs har uddannelsen ligget i evig kamp mod flere truende lukninger og manglende anerkendelse i det etablerede uddannelsessystem.

»Det er paradoksalt, at uddannelsen betragtes som banebrydende i udlandet og er beskrevet i rosende vendinger i adskillige ledelses- og kulturmagasiner i lande som Schweiz, USA, Japan, mens den herhjemme ikke får den opmærksomhed, man kunne forvente. Danske virksomheder ansætter slet ikke kaospiloter i det omfang, det kunne være relevant. Det skal ændres,« siger Kim Klastrup som en del af begrundelsen for, at han har valgt at stille sin erfaring til rådighed for Kaospiloterne.

Kim Klastrup har selv en kandidateksamen fra Statskundskab i Aarhus og en mastergrad i Business Administration fra Henley Management College.

 

Powered by Labrador CMS