Her kan du komme billigt på sommerferie

Hvis du vil uden for Danmark og holde sommerferie, så er der særligt én destination, der er billige flybilletter til.

Udgivet Opdateret

De fleste danskere har formentlig droppet idéen om at spendere sommerferien sydpå grundet coronakrisen. Men det tyder på, at man kan gøre noget af et kup, hvis man kigger mod nord.

For hvis du vil udenfor landets grænser i din sommerferie, er flybilletterne til Island billige. Det skriver Travelmarket i en pressemeddelelse.

Rejs til Island

I juli er flybilletterne billige, hvis destinationen hedder Island. Faktisk er billetterne rekordbillige.

Travelmarket.dk, der er en prissammenligningsside, har tjekket priserne tur og retur fra både Billund og København i skolernes sommerferie.

De pågældende flybilletter er købt direkte ved Lufthansa med mellemlanding i Frankfurt. Rejsetiden er cirka seks timer. Prisen er kun omkring 1430 kroner per person.

Selv turen med direkte fly fra København kræver heller ikke ret mange penge på lommen, da billetterne kun er få hundrede kroner dyrere.

– Der er meget attraktive flypriser til Island her til sommer. Flybilletter tur/ retur kan fås til knap 1.500 kroner, og det har jeg aldrig set før i den absolutte højsæson. Prisen plejer at ligge på mellem 2.500 til 3.500 kroner. Samtidig er priserne på overnatning i et meget lavt niveau, og det skyldes naturligvis den manglende efterspørgsel fra store dele af verden. Men det gælder om at slå til nu, for flybilletter vil helt sikkert stige i pris de kommende uger, siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

En oplagt destination

Ikke nok med at flybilletterne er billige, så er Island ét af de få lande, som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

Island er efterhånden blevet en yndet destination for turister. På de seneste ti år er antallet af turister i Island firedoblet.

Der er dog gode chancer for at opleve Island uden alt for mange turister denne sommer, da coronakrisen fortsat har sat sit præg turismen. Det forventes ifølge Travelmarket.dk ikke, at hverken kinesere eller amerikaner kan rejse til Island denne sommer.

Juli er desuden en god periode at besøge Island på, da det er midt i højsæsonen for dagslys, der hersker døgnet rundt.

Tager man til Island anbefales det, at man som turist bruger bare noget af ferien på at nyde den smukke natur, som øen har at tilbyde.

Foruden Island fraråder Udenrigsministeriet heller ikke rejser til Tyskland og Norge, skriver Ritzau.

Powered by Labrador CMS