Her kommer du til at holde i kø fremover

En stribe store motorvejsprojekter skal gennemføres i de kommende år. Vi har samlet dem her.

Udgivet Opdateret

Vi ved jo inderst inde godt, at de fører noget godt med sig. Store vejarbejder på landets motorveje, der i sidste ende gør fremkommeligheden bedre og får fragtet os hurtige fra a til b.

Men det er nu godt gammeldags irriterende morgen efter morgen at køre gennem et stort vejarbejde.

I skrivende stund er Vejdirektoratet i gang med en stribe projekter på statsvejnettet – der består af motorveje og hovedveje. Projekterne er i forskellige faser, og du kan læse mere om de enkelte i galleriet over artiklen.

Oversigten stammer fra Vejdirektoratets oversigt over vejprojekter, der findes på deres hjemmeside. Her kan man foruden de igangværende projekter også læse om mulige projekter i fremtiden, der for nu blot er på tegnebrættet.

Blandt projekterne, der for tiden er i det understøttende stadie kan blandt andet nævnes en tredje Limfordsforbindelse i det nordjyske, en yderligere udvidelse af motorvej E45 i Østjylland samt den berømte Hærvejsmotorvej, der skal gå tværs gennem Jylland. På Sjælland undersøges blandt andet en østlig ringvej i København og en fast forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg.

Powered by Labrador CMS