Historisk Lotto-gevinst: -Jeg er ør i hovedet

Det var en mand fra Helsingør Kommune, der løb af med det historiske beløb på knap 207 millioner kroner i Vikinglotto.

En dansk mand fra Helsingør Kommune har vundet svimlende 206 millioner kroner. Han er også selv ør i hovedet over gevinsten. foto Soeren Wesseltoft/ Skyfish
Udgivet Opdateret

Onsdag den 29. januar kunne Danske Spil afsløre, at der sad en meget heldig dansker derude et sted, men at de ikke havde hørt fra vedkommende.

Vinderen havde vundet knap 207 millioner kroner i Vikinglotto.

Artiklen fortsætter efter videoen

Tirsdag kunne Danske Spil bekræfte, at de havde været i kontakt med vinderen af det enorme beløb.

Historisk beløb

En mand fra Helsingør Kommune er den glade vinder af gevinsten på 206.913.776 kroner i Vikinglotto.

Det er en historisk gevinst, da det er den suverænt største gevinst, der er blevet vundet af en dansker i Vikinglotto, der kan spilles i en lang række lande.

Vinderen havde i første omgang ikke givet sig til kende, men tirsdag havde Danske Spil været i kontakt med den nylige millionær.

– Vi har været i kontakt med vinderen, men da vedkommende gerne vil være anonym, kan vi ikke oplyse yderligere, sagde pressechef ved Danske Spil Thomas Bille Winkel til Newsbreak.dk tirsdag formiddag.

Helt ør i hovedet

På daværende tidspunkt ønskede Danske Spil ikke at oplyse alt for meget om vinderen, da han ønskede at forblive anonym.

Siden har Danske Spil dog udgivet en pressemeddelelse, hvor vinderen fortæller, at det stadig er ret uvirkeligt for ham.

– Jeg er stadig helt ør i hovedet, så jeg kan ikke rigtig huske samtalen. Men det var noget med, at hun bad mig logge ind på min konto. Jeg anede ikke engang, at jeg spillede med i puljen om Vikinglotto, så for at sige det mildt, blev jeg meget overrasket over at få at vide, at jeg havde vundet over 200 millioner, fortæller den tydeligt tilfredse vinder til Danske Spil.

Køber et hus til forældrene

De knap 207 millioner skal ikke bare bruges, fordi vinderen nu er kommet til penge.

Men Lotto-millionæren påtænker at sætte sine penge i ejendom. Han vil i hvert fald gerne købe et nyt hus til sine forældre, ligesom at han også selv har et hus i kikkerten.

Derudover skal der heller ikke mangle noget på familiens sommerferie i år, hvor der er dømt luksus fra start til slut.

Powered by Labrador CMS