Højtråbende biltyv bad politiet om at flytte sig: Spillede høj musik i stjålet bil midt på gågade

Den opmærksomhedssøgende biltyv er nu blevet anholdt

Desværre for manden ville politiet ikke flytte sig for ham. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix)
Udgivet Opdateret

En patrulje fra Østjyllands Politi valgte at modsætte sig en 39-årig biltyvs anvisninger, da han tidligt om morgenen tirsdag bad dem om at flytte sig.

I stedet valgte de at anholde manden og sigte ham for indbrud og brugstyveri af den bil, der havde påkaldt sig betjentenes opmærksomhed.

Politiet var blevet tilkaldt, da der tidligt tirsdag morgen stod en bil midt på gågaden i Aarhus – med åbne døre og høj musik bragende ud af den. Det oplyser politiet i døgnrapporten for kredsen.

Bilen stjålet i løbet af natten

Bilen viste sig at være stjålet fra en autoforhandler i Randers, fandt patruljen ud af, da de kom forbi klokken 6.32 og slog nummerpladen op.

Autoforhandleren meddelte, at en dør ind til virksomheden muligvis havde været ulåst, og at nøglen til bilen var taget fra kontoret over natten. Nu holdt forhandlerens bil så midt i Aarhus, og der gik ikke lang tid, før patruljen fandt ud af, hvem der havde kørt i den.

Ned ad gågaden kom en særdeles højtråbende mand gående og meddelte patruljen, at de lige skulle gå til side, fordi han ville flytte sin bil, som de stod ved.

Det ville de ikke.

Powered by Labrador CMS