Holdt kun i fire måneder

Ditte Julie Jensen har allerede kvittet jobbet

Udgivet Opdateret

Efter fire måneder som branding- og housemanager i kontorfællesskabet Female Founders House stopper Ditte Julie Jensen i jobbet.

Det oplyser den 35-årige kagekendis i et opslag delt på Instagram.

- Det kræver mod at turde stå op for sine kerneværdier, eller det kræver indsigt at kende dem. Jeg har gået og følt, jeg ikke var tro mod mig selv, og jeg ikke talte min sandhed eller lyttede til min sandhed, skriver Ditte Julie Jensen i det længere opslag og fortsætter senere:

- Jeg har måttet mærke ind i, hvad jeg gerne vil stå for, og hvad jeg gerne vil, skriver hun og tilføjer, at hun har nogle drømme for fremtiden, men at hun endnu ikke kender vejen derhen.

Skulle stå i spidsen

Ditte Julie Jensen tiltrådte jobbet som branding- og housemanager i januar. Her skulle hun stå i spidsen for Female Founders House og sikre fællesskabet og understøtte et professionelt og rart arbejdsmiljø, lød det dengang fra Nordic Female Founders, som står bag Female Founders House.

Derudover skulle Ditte Julie Jensen rådgive og agere sparringspartner for Nordic Female Founders investeringer, hvor hun skulle løfte iværksætteriet, arbejde med branding, strategi og storytelling.

Reagerer på opsigelsen 

Trods opsigelsen fortsætter Ditte Julie Jensen som mentor og investeringsstøtte i Nordic Female Founders.

Det er investorerne og iværksætterne Anne Stampe Olesen og Mia Wagner, der begge er kendte fra DR-programmet "Løvens hule", som har grundlagt Nordic Female Founders, et netværk og fællesskab for kvindelige iværksætter.

I opslaget på Instagram sender Anne Stampe Olesen en tak til Ditte Julie Jensen.

- Din energi er vanvittig og meget smittende, det har vi alle nydt godt af. Ud og gør "din ting", du er modig, og jeg kender ingen, som er så tro mod sig selv som dig, skriver Anne Stampe Olesen i en kommentar.

Trods opsigelsen fortsætter Ditte Julie Jensen som mentor og investeringsstøtte i Nordic Female Founders. (Arkivfoto).
Trods opsigelsen fortsætter Ditte Julie Jensen som mentor og investeringsstøtte i Nordic Female Founders. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS