Hovedvidne i rocker-drabssag føler sig snydt af politiet

Et af hovedvidnerne til en drabssag mellem to rockere fortalte i Retten i Næstved, at politiet har snydt hende. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Et af de vigtigste vidner i retssagen, hvor en rocker er tiltalt for drab, beskylder politiet for at lyve og have snydt sig til urigtige vidneudsagn.

En 20-årig kvinde, der er kæreste med den Bandidos-rocker, der i retten er tiltalt for at have dræbt Edin Fakic med skud ind gennem et vindue, fortalte i retten, at politiet har snydt hende og lyver om hendes vidneudsagn.

Det er i forbindelse med to afhøringer, at politiet skulle have behandlet kvinden særdeles ringe, skriver SN.dk.

– I det hele taget er det slet ikke mine ord, der er med i den politirapport. Jeg har skrevet under på den, men jeg skimmede den kun, for med den tillid, jeg havde til politiet, regnede jeg ikke med, at de ville fylde den med løgn. Men det har de gjort, lød det fra vidneskranken.

Løgn og latin

Et centralt emne i sagen er et par sjældne Nike kondisko, som der blev fundet spor efter ved gerningsstedet. De kan belaste den tiltalte.

Ifølge politiets rapport, der blev læst op i Retten i Næstved, skulle den tiltalte rocker have nævnt for sin kæreste, at han havde brændt skoene.

Men den forklaring står kvinden altså ikke ved.

– Det var politiet, der spurgte mig, om han havde brændt skoene, ikke omvendt. Jeg sagde, at jeg ikke vidste det, og jeg har ikke sagt, som der står i rapporten, forklarede den 20-årige, der ifølge avisen remsede flere tillidsbrud op.

Skudt og dræbt

Hele sagen omhandler den 22-årige Edin Fakic, der i 2013 blev skuddræbt i Næstved. Edin Fakic havde relationer til rockergrupperingen Westside Nation, som er en udbrydergruppe af Bandidos.

I starten af 2015 blev to personer anholdt – heriblandt den tiltalte 21-årige Bandidos-rocker – og det forventes, at der falder dom i sagen den 9. december.

Powered by Labrador CMS