Hvad nu – er sommeren slut?

Regn og torden kan fortsætte. Men temperaturerne vil fortsat ligge i den varme ende. Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Den østlige del af landet får en våd mandag med op til 25 millimeter regn, lyder det fra DMI.

Hvis man bor i den østlige del af landet, skal man nok have paraply og regnfrakke klar til brug. Mandag falder der nemlig en større omgang regn.

– Vi har et varsel ude om, at der i løbet af formiddagen og først på eftermiddagen kan falde op til 25 millimeter regn på omkring seks timer, fortæller meteorolog Lars Henriksen fra DMI.

Der vil falde flest regndråber over Nordøstsjælland og Østsjælland, hvor der også kan forekomme torden, lyder meldingen fra vejrtjenesten.

Til gengæld ser det noget bedre ud i den vestlige del af landet, hvor der kommer til at være lidt eller nogen sol, men måske en enkelt byge i løbet af dagen. Temperaturen ligger mandag på mellem 20 og 25 grader.

Det bliver generelt en uge med pæne temperaturer, selvom det ikke er sol fra en skyfri himmel, fortæller meteorologen. Tirsdag vil der være nogen eller en del sol, 20 til 23 grader og stedvis op til 25 grader.

– På Bornholm er der dog igen mulighed for regn eller byger. Måske med noget torden, siger Lars Henriksen.

Onsdag byder også på nogen eller en del sol og temperaturer mellem 20 og 23 grader, men torsdag kan den vestlige del af landet se frem til byger en del steder.

Fredag kan til gengæld blive en flot sommerdag med op til 27 grader, men med risiko for byger lokalt.

– Bortset fra i dag og længst mod øst i morgen, så er det en ganske pæn uge, vi har gang i. Pænt med sol og pæne temperaturer, men også spredte byger rundt omkring, siger Lars Henriksen.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS