Hvam og Kvamm på dybt vand

Det umage par lægger vejen forbi landets spillesteder og musikhuse

Udgivet Opdateret

Hvad får man, hvis man blander Simon Kvamm og resten af bandet HUGORM med Frank Hvam?

Et musikalsk show under opbygning inspireret af Talking Heads-koncertfilmen ‘Stop making sense’ og The Muppet Show.

Måske. Måske noget helt andet, skriver koncert og festival-arrangøren Luger i en pressemeddelelse.

Et umage par 

Til efteråret får man svaret, når det umage par lægger vejen forbi landets spillesteder og musikhuse med showet ‘En aften med HUGORM featuring Frank Hvam’.

“I HUGORM har vi længe haft lyst til at lave noget lidt mere eksklusivt, hvor vi giver den ekstra gas med at eksperimentere med koncertformatet. Vi er blevet enige med vores ven Frank Hvam om at gøre det sammen, og det, tør jeg godt love, vil ende nogle steder, som man ikke forventer - og som vi heller ikke forventer,” siger Simon Kvamm.

“Selve grundenergien er, at det simpelthen kunne være sjovt at opfinde noget, der kunne give os en undskyldning for at hænge ud sammen. Vi har kombineret det, vi hver især kan, i et format, der på den ene side er en koncert, og på den anden side meget andet.”

Dannet i 2017

Frank Hvam tilføjer:

"Der er chancer, man kun får en gang i livet. For mit vedkommende er den musikalsk. Jeg glæder mig sindssygt til at komme på tour med Hugorm, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband. Så skide være med, at Gnags aldrig ringede.”

Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson dannede HUGORM i 2017.

Sangeren, komikeren og X Factor-dommeren Simon Kvamm skal til efteråret optræde rundt om i landet med sit band HUGORM og komikeren Frank Hvam.
Sangeren, komikeren og X Factor-dommeren Simon Kvamm skal til efteråret optræde rundt om i landet med sit band HUGORM og komikeren Frank Hvam.
Powered by Labrador CMS