Intet stopper denne mand i at nå sin Starbucks

Ingen udfordring er for stor. Oversvømmelser og tyfoner er ingenting for denne mand, der bare skulle have kaffe.

Udgivet Opdateret

Vi kender alle kaffetrangen om morgenen. Men den her mand har taget det skridtet videre og trodset en tyfon for at få sin kaffe og avis. Det skriver det amerikanske medie Huffington Post.

Hong Kong blev for nyligt ramt af ekstremt uvejr. Beboerne har kæmpet med tyfoner, oversvømmelser og endda en storm med kæmpe regnskyller. Men det var ikke nok til at holde den her mand indendøre. Det lader ikke engang til at genere ham, at hans sko er gennemblødte, mens han sidder og læser sin avis på en oversvømmet Starbucks.

“Starbucks onkel”

Manden er blevet en internetsensation efter 23-årige Kristy Chan tog et billede af ham opslugt af avisen uberørt af oversvømmelsen. Hun lagde billedet op på Facebook med billedteksten:

– Hvad? Avisen skrev det ville regne i dag!

Opslaget er senere gået viralt, da en lokal tv-station, TV Most, delte det på Facebook, hvor det fik over 13.000 likes. Som altid tog det ikke lang tid før internettet lavede manden om til en meme (et sjovt billede eller tekst, der bliver spredt på internettet) og gav ham kælenavnet “Starbucks onkel”.

Chan har senere fortalt BBC, at der også var andre mennesker i den pågældende Starbucks, selvom det ser ud, som om han er den eneste. På et andet billedet sluttede en anden kunde sig til vanviddet, hvilket kun resulterede i flere memes.

Alvorlig advarsel

Samme onsdag som billedet blev lagt op på Facebook, udsendte Hong Kong observatorium en såkaldt “sort regnstorm alarm”. Det er den mest alvorlige advarsel omkring regn, som observatoriet bruger til at advare folk. Den forudsagde øsende regn, vejoversvømmelse og overbelastning på trafikken. Men det var tydeligvis ikke nok til at holde alle indendøre.

Fredag morgen ramte tyfonen Haima byen med alvorlig regn og kraftig vind med en hastighed på 105 kilometer i timen. Hong Kong observatorium udsendte en såkaldt “nummer 8 advarsel”, der får lukket for skoler, offentlig service og også påvirker offentlig transport.

Powered by Labrador CMS