Isaksen ustyrlig

Gustav Isaksen rundbarberede ene mand Viborg FF

Gustav Isaksen scorede søndag hattrick, da FC Midtjylland ydmygede Viborg med 4-0 på Energi Viborg Arena i Superligaens 18. runde.

Gustav Isaksen gjorde fuldstændig, hvad der passede ham, og hele kampen forsøgte FCM at sætte den lynhurtige kantspiller op, hvilket lykkedes til perfektion.

Kampbilledet bar præg af, at FCM komfortabelt afværgede ethvert Viborg-tilbud, mens midtjyderne stak kniven ind på lynhurtige kontraangreb med Isaksen i spidsen.

Isaksen-show

Efter pausen blev tilskuerne vidner til et rent Isaksen-show, da han på bare 20 minutter scorede hattrick mod en sagesløs Viborg-defensiv.

Med sejren hopper FCM helt op på Superligaens fjerdeplads med 26 point. Før kampen lå FCM nummer ni. Viborg er fortsat nummer to med 32 point.

Gæsterne fra FCM kom aggressivt ud til kampen, og allerede efter fem minutter lå bolden i netmaskerne.

Scorede i debut

Et hurtigt kontraangreb endte for fødderne af nyindkøbte Emam Ashour, der prikkede bolden i mål i sin superligadebut.

Viborg var mest i boldbesiddelse, men værterne havde svært ved at spille sig gennem rivalernes defensiv, hvor FCM stod stærkt.

FCM fortsatte med at lukrere på kontraangreb med hurtige Isaksen som katalysator.

Fuld kontrol

Kampbilledet fortsatte frem mod pausen, hvor Albert Capellas’ tropper var i fuld kontrol, og midtjyderne var komfortable med at stå dybt og afværge Viborgs kombinationer.

Anden halvleg startede præcis som første med en lynhurtig FCM-scoring.

Endnu engang var det efter et kontraangreb, og denne gang var det Gustav Isaksen, der lagde bolden op i hjørnet med det kolde højreben.

Op på fjerdepladsen

Gustav Isaksen fortsatte med at drive gæk med Viborgs defensiv, og 20 minutter senere havde han udbygget til både 3-0 og 4-0 på to flotte langskud, der begge gik ind via stolpen.

FC Midtjylland

FC Midtjylland (FCM) blev stiftet i 1999 som en overbygning mellem Herning Fremad og Ikast fS.

Begge klubber lå på daværende tidspunkt i 1. division, men klubben rykkede i 2000 op i første forsøg, og har siden da i den grad sat sit præg på Superligaen.

Klubben vandt sit første mesterskab i 2015, og har med yderligere to mesterskaber siden da bidt sig fast som hovedudfordrer til FCK i kampen om mesterskaberne i dansk fodbold.

FCM spiller sine hjemmekampe på MCH Arena i Herning, hvor der er plads til 11.432 tilskuere.