Jan Pytlick om tysk landstræner-rygte: – Ingen kommentarer

Foto: Keld Navntoft/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Ifølge det tyske medie Sport1 er der lovende forhandlinger i gang mellem Jan Pytlick og Der Deutsche Handballbund (DHB, det tyske håndboldforbund, red.), der leder efter en ny landsholdstræner til kvinderne, men fynboen ønsker ikke at bidrage til spekulationerne.

Håndboldtræner Jan Pytlick skulle ikke gå arbejdsløs længe efter sin fyring som landstræner for de danske håndboldkvinder i januar. For under en uge siden blev han præsenteret som en del af den tekniske komité i den makedonske klub WHC Vardar Skopje.

Og det behøver ikke være det eneste job, som Jan Pytlick overtager i det nye år.

Ifølge det tyske medie Sport1 er DHB interesserede i at ansætte Jan Pytlick som afløser for en anden dansker, Heine Jensen, der ligesom Jan Pytlick blev afskediget efter EM i Ungarn i december, men hovedpersonen vil ikke tale om rygtet.

»Jeg har ikke nogen kommentarer til den historie,« siger Jan Pytlick til bt.dk.

Kan du be- eller afkræfte, om du er eller har været i dialog med det tyske håndboldforbund?

»Det ønsker jeg ikke at kommentere på.«

Har du ambitioner om at træne et landshold igen?

»På et tidspunkt kunne det godt være interessant for mig, men lige nu koncentrerer jeg mig udelukkende om mit nuværende job i Skopje.«

Kunne det ledige landstrænerjob i Tyskland så friste dig?

»Det har jeg heller ikke nogen kommentarer til.«

47-årige Pytlick erstatter en anden dansker i den tekniske komité i Vardar, nemlig Kim Rasmussen, der blot holdt en måned. Rasmussen blev fyret efter et enkelt nederlag i Champions League.

Jan Pytlick har i størstedelen af sin karriere været træner for det danske kvindelandshold. Fra 1998-2005 og 2007-2014 har han været frontfiguren for håndbolddamerne.

Powered by Labrador CMS