Jarl gjorde noget dumt: Nu mangler han en kær ejendel

Jarl Strømfeldt fra Aarhus kom til at efterlade sin guitar et uheldigt sted. Nu er den sporløst forsvundet.

Udgivet Opdateret

Da 22-årige Jarl Strømfeldt skulle pakke sin bil om efter en koncert mandag aften, kom han i træthed til at glemme sin elskede guitar på en skralde-ø midt i Aarhus C. Da han dagen efter blev opmærksom på, at guitaren manglede, skyndte han sig tilbage til stedet, hvor han ompakkede sin bil.

Men guitaren var sporløst forsvundet.

Det har nu fået den professionelle musiker til at efterlyse sit unikke arbejdsredskab på Facebook.

– Det er skrækkeligt, at den er væk. Den var som et barn for mig. Det er en håndbygget dansk guitar, som jeg har haft siden min konfirmation, så det er en helt speciel guitar, og den betyder rigtig meget for mig, siger Jarl Strømfeldt til Newsbreak.dk.

Han har ringet på samtlige dørklokker i nabolaget, ligesom han har efterlyst guitaren ved storskraldskontoret i Aarhus. Men indtil videre har det ikke givet resultat, og derfor har han valgt at søge hjælp på Facebook.

Væk med det samme

Jarl Strømfeldt anslår selv, at han forlod guitaren og skralde-øen, der ligger på hjørnet af Bissensgade i Aarhus, klokken 23.45 mandag aften.

– Og jeg har været i kontakt med en vens ven, som siger, at da hun gik forbi stedet klokken 24, var der ikke nogen guitar. Så den er forsvundet hurtigt, siger Jarl Strømfeldt.

Han medgiver, at det ikke var smart af ham at efterlade sin guitar midt på gaden i centrum af Aarhus.

– Det er rigtig dumt, men jeg var træt, det var meget mørkt og guitaren stod i en mørk taske op af skraldespandene. Så jeg fik den simpelthen ikke med

Guitaren er en blå telecaster af det kendte danske mærke Mørch.

Du kan se billeder af guitaren i galleriet ovenfor.

Powered by Labrador CMS