- Jeg tager ti år mere

Jørgen de Mylius’ 60-års jubilæum på DR markeres fortsat

Udgivet Opdateret

Som 16-årig i 1963 sendte Jørgen de Mylius et klagebrev til DR, hvor han gjorde opmærksom på, at de slet ikke havde styr på moderne rockmusik i det dengang nye P3.

Gymnasieeleven blev bedt om at komme ind i Radiohuset på Frederiksberg for at forklare sig for åben mikrofon.

Det gjorde han så, og ugen efter fik han sit eget program ’Mellem Lektierne’.

60-års jubilæum

Resten er historie. 

Hans jobmæssige skæbne blev beseglet, og 29. januar kunne den fortsat aktive 77-årige radiovært markere sit 60-års jubilæum i DR.

- Kan jeg holde ti år til, så kan vi jo tales ved, når jeg kan fejre 70-års jubilæum, sagde han fyr og flamme til kendte.dk ved premieren på ’Grease – The Musical’ torsdag aften i Falkoner Salen.

Fejret en hel uge

- Først og fremmest fejrede de mig på P5 hele ugen. 

- Så tog jeg på ferie, og nu skal der også være reception den 31. marts, fortsatte Jørgen de Mylius, der var ledsaget af hustruen Inger til musicalforestillingen på Frederiksberg, hvor parret har hus.

- Olivia Newton John er her ikke længere. 

- Hende har jeg altid godt kunnet lide, men jeg har spillet sangene 100 gange i tidens løb, lød det fra radioværten, der i øvrigt glæder sig til 18. marts, hvor han skal være konferencier ved ’Alletiders Musik Melodi Grand Prix’ med de store dansktopstjerner på scenen i Jyske Bank Boxen Herning.

Jørgen de Mylius ser frem til sit 70-års jubilæum med radiounderholdning. Sammen med hustruen Inger nød han en musicalforestilling på Frederiksberg, hvor parret har til huse.
Jørgen de Mylius ser frem til sit 70-års jubilæum med radiounderholdning. Sammen med hustruen Inger nød han en musicalforestilling på Frederiksberg, hvor parret har til huse.
Powered by Labrador CMS