Julie leder efter sadistisk morder

En ny dansk seriemorderthriller er på vej. Filmen instrueres af Julie R. Ølgaard, som har fundet inspiration i sit eget liv, skriver filmsiden kino.dk

Udgivet Opdateret

Snart begynder optagelserne til en ny dansk seriemorderfilm, som får premiere i det nye år.

Filmen har fået titlen "Englemageren", og flere store navne er på plakaten. Det skriver filmsiden kino.dk.

Der er blandt andre tale om Roland Møller, som er kendt fra roller i "Retfærdighedens ryttere" og "Under sandet".

Han skal spille over for Julie R. Ølgaard, som også er idékvinden bag filmen. Foruden at spille hovedrollen skal hun for første gang sidde i instruktørstolen på en spillefilm.

Hun har en lang karriere som skuespiller bag sig, hvor hun blandt andet er kendt fra "Råzone", "Headhunterne" og "Forbrydelsen", hvor hun spillede ofret Nanna Birk Larsen.

Skuespiller Julie R. Ølgaard, som er idékvinden bag 'Englemageren', har tidligere medvirket i film som 'Mens vi lever' og 'Headhunterne'. (Arkivfoto).
Skuespiller Julie R. Ølgaard, som er idékvinden bag "Englemageren", har tidligere medvirket i film som "Mens vi lever" og "Headhunterne". (Arkivfoto).

Nipskanalen

I nyere tid forbinder mange hende også med YouTube-kanalen "Nipskanalen", som hun startede i 2017 med skuespilkollegerne og veninderne Neel Rønholt og Laura Christensen.

"Englemageren" beskrives som en psykologisk og brutal thriller. Filmen følger kriminalbetjenten Laura i skikkelse af Julie R. Ølgaard.

Laura har været sygemeldt med en fødselsdepression, men beslutter sig for at vende tilbage til arbejdet, efter at hun falder over en sag om en bestialsk seriemorder.

Et for tidligt født barn

Julie R. Ølgaard har fundet inspiration til filmen i sine egne oplevelser med at få et for tidligt født barn, siger hun i en pressemeddelelse ifølge kino.dk.

- Traumerne efter komplicerede fødsler - og også aborter - bliver selv den dag i dag ofte overset eller negligeret, siger Julie R. Ølgaard, der privat er gift og mor til to, og fortsætter:

- Derfor har det dominerende tema helt fra begyndelsen været at følge Lauras kamp for at finde en sadistisk morder, men i høj grad også mærke hende og hendes kamp for at komme tilbage efter et smadret sind og en sen abort.

Premiere i 2023

I andre bærende roller ses skuespillere som Christopher Læssø, Stine Stengade, Neel Rønholt og Andrea Vagn Jensen.

"Englemageren" er Julie R. Ølgaards første spillefilm som både forfatter, instruktør og producent.

Filmen forventes at få premiere i 2023.

Roland Møller skal spille en bærende rolle i thrilleren 'Englemageren'. Filmen handler om en kriminalbetjents jagt efter en bestialsk seriemorder. (Arkivfoto).
Roland Møller skal spille en bærende rolle i thrilleren "Englemageren". Filmen handler om en kriminalbetjents jagt efter en bestialsk seriemorder. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS