Jysk-butik brændt fuldstændig ned: – Der er et pengeskab tilbage

Den 20. april nedbrændte Jysks afdeling i Vejle. Nu blot tre uger senere genåbner forretningen - midlertidigt.

Jysk-forretningen blev totalt raseret af flammerne. Du kan se masser af billeder fra den voldsomme brand i galleriet her. Foto: Peter Bergman
Jysk-forretningen blev totalt raseret af flammerne. Du kan se masser af billeder fra den voldsomme brand i galleriet her. Foto: Peter Bergman
Udgivet Opdateret

Jysk-forretningen på Dandyvej i Vejle stod i lys lue om formiddagen den 20. april. En omfattende brand, der startede i noget havemøblement stående uden for forretningen, raserede forretningen så meget, at der ikke var noget som helst tilbage. Det fortæller Jysks landechef i Danmark, Bo Andersen til Newsbreak.dk.

– Intet. Det eneste, der var tilbage efter branden, var et pengeskab, som vi skal have åbnet. Vi håber, der er penge i, men faktisk er de nok smeltet bort, siger han.

Der er dog intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, lyder et gammelt mundheld. Det passer generelt rigtig godt på netop den situation, som Bo Andersen og Jysk er havnet i. Langvarige planer om en flytning fra forretningen på Dandyvej er så fremskredne, at den tidligere lokation skulle forlades under alle omstændigheder. Jysk i Vejle rykker ind i nye lokaler til september, men så længe har ledelsen ikke tænkt sig at vente. Allerede den 12. maj åbner en midlertidig forretning nemlig.

Det er nemt

Jysk vil gerne fortsætte med at kunne servicere kunder i området ved Vejle, og det er én af grundene til, at en midlertidig forretning er en løsning.

– Ja, og så ved vi jo, at vi ikke kan flytte omsætningen til en af vores andre forretninger i området, eftersom vores koncept bygger på at være “tæt på kunderne”, som landechefen udtrykker det.

Den midlertidige forretning bliver noget mindre prangende, end hvad Jysk-kunder er vant til. Måske mangler der en facade dér og et gulvtæppe her, men det er til gengæld enormt let at åbne en sådan hurtig-løsning, fortæller Bo Andersen. Det skyldes, at al inventar og alle varer i forvejen står klar andetsteds – og det bliver nødvendigt, eftersom alt undtagen pengeskab er jævnet fra den gamle forretning.

– Det er heldigvis nemt.

Løversysselvej 2 bliver fra 12. maj Jysk i Vejles nye adresse – til september i hvert fald.

Powered by Labrador CMS