Kæmpe slagsmål i centrum: Syv personer anholdt

Et masseslagsmål udbrød i det populære latinerkvarter i Aarhus onsdag eftermiddag. Syv asylansøgere er anholdt.

Det var i dette område, de syv personer kom op at slås. Foto: Google Maps
Udgivet Opdateret

Syv personer sidder onsdag aften anholdt på politigården i Aarhus, fordi de skal afhøres. Politiet samlede alle syv op i forbindelse med udrykning til et stort slagsmål, der blev anmeldt af flere forskellige personer. Umiddelbart må der også være en ret stor portion aarhusianere, der har set det knap så stilfærdige slagsmål.

Det fandt nemlig sted i det vildt populære og befolkede latinerkvarter i det centrale Aarhus, fortæller vagtchefen ved Østjyllands Politi, Peter Hunniche til Newsbreak.dk.

– Vi er netop ved at afhøre dem nu. Der skal jo findes et svar på, hvor mange, der har været en del af det her slagsmål – der kan også være flere på fri fod. Men vi har i hvert fald anholdt syv. De afhøres med tolk, siger han.

De involverede personer blev anholdt og lagt hænderne i strips.

Slagsmålet blev første gang anmeldt via alarmcentralen 112 klokken 16.47, men de syv er fortsat anholdt, fordi afhøringerne tager lang tid.

– Alle syv er asylansøgere fra Afghanistan, og det tyder på, at der er tale om en eller anden form for internt opgør. Mere ved jeg faktisk ikke om det lige nu, siger Peter Hunniche.

Powered by Labrador CMS