Kevin vil slå fartrekord med motoriseret trillebør

Målet er 65 kilometer i timen. Han har også et skur, der kan køre 160 kilometer i timen.

Udgivet Opdateret

Vi mennesker har forskellige måder at håndtere kriser på. Mens du måske har en kollega, der er gået amok i surdej, så har 57-årige Kevin Nicks fra Oxfordshire i England et helt andet, noget mere tempoorienteret mål.

Reuters skriver, at den tidligere gartner har planer om at sætte verdensrekorden i hurtig kørsel med trillebør, når ellers coronavirus covid-19 er kommet så meget under kontrol, at der igen kan bruges tid på noget så vigtigt som sådan et rekordforsøg.

– Jeg satte mig for at bygge maskinen uden penge, for for nogen er det småt med penge for tiden, siger den kreative opfinder til Reuters.

Lidt af hvert

Han har derfor klaret sig med det, han havde ved hånden og det, han fik doneret.

– Jeg fik en knallert, der ikke kunne køre, og fik den i gang. Resten er bare småting og skrammel, jeg har haft liggende. Nu, jeg har bygget maskinen, viser den sig at være noget bedre, end havde forventet. Den er noget så sjov, siger Kevin Nicks om sin opfindelse.

Når en trillebør først får motor, stiller det nogle krav til føreren. Enten skal vedkommende være klar til at løbe stærkt, eller også må man, igen, tænke kreativt. Kevin Nicks har valgt at bygge en platform bag på trillebøren, så han slipper for at halse efter, når dyret jagter tophastigheden

– Det bliver sjovt at se maskinen køre afsted med 65 kilometer i timen. Og tro mig, når man står op, så er 65 kilometer i timen hurtigt nok, siger Kevin Nicks til Reuters.

Et hurtigt skur

Han regner med at kontakte Guinness Rekordbog, når tiden er klar til den slags, og får han faktisk sat en rekord for høj fart med trillebør, ja så er det ikke første gang, han skaber overskrifter med den slags.

I 2015 byggede han således et skur, der kunne køre over 160 kilometer i timen.

Powered by Labrador CMS