Køkkenpersonale beluret af skjult kamera: Sagen meldt til politiet

Sag om skjult kamera i omklædningsrum på Aarhus Universitetshospital er meldt til politiet, oplyser regionen.

På Aarhus Universitetshospital fandt en køkkenmedarbejder et skjult kamera i omklædningsrummet. Man ved ikke hvor længe kameraet har siddet derinde, men lederen af centralkøkkenet har tirsdag formiddag orienteret køkkenpersonalet om sagen. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Udgivet Opdateret

Medarbejdere i centralkøkkenet på Aarhus Universitetshospital i Risskov er blevet optaget af et skjult kamera, mens de klædte om i omklædningsrummet i forbindelse med deres arbejde. Det skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

Kameraet blev opdaget af en medarbejder, som troede, at det var et usb-stik, der var blevet tabt. Det viste sig imidlertid at være et kamera.

Sagen er nu overladt til politiet.

Leder af centralkøkkenet, Ole Hoffmann Sørensen betragter det som en alvorlig sag at sætte en skjult kamera op. Han fortæller, at man på nuværende tidspunkt har mistænkt en medarbejder for at placere kameraet i omklædningsrummet.

– Der er indkaldt en medarbejder til tjenstlig samtale i morgen, siger han.

Han har tirsdag formiddag orienteret de omkring 25 medarbejdere i centralkøkkenet om sagen.

– De var naturligvis berørt af situationen, fortæller han og kalder sagen for “uheldig og træls”.

– Vi forsøger at tage hånd om situationen, så godt som vi kan. Vi har aftalt med vores medarbejdere, at hvis man har brug for det, kan man enten komme til mig eller en af de andre ledere.

– Det har der allerede vist sig at være brug for, fortæller han.

Han ved ikke, hvor længe kameraet har siddet i omklædningsrummet. Lederen oplyser, at der er plads til 25 medarbejdere i omklædningsrummet.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS