Kommune går helt i sort

Fredericia Kommune kan ikke kommunikere på fuld styrke, efter at vand har lukket kommunens serverrum ned.

Fredericia Kommune gik mandag eftermiddag i sort, da regnvand sivede ned til et serverrum. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Kommunaldirektøren kalder det et sammentræf af uheldige omstændigheder, mens borgerne i Fredericia Kommune nok vil kalde det et irritationsmoment af de større. Kommunen har nemlig lukket ned for telefonerne mandag eftermiddag, efter at der drev regnvand ned i et af rådhusets serverrum.

– Vi har været ved at reparere et tag, der er utæt, og i dag blev der lavet huller til et nyt tag, fortæller Michael Holst, der er kommunaldirektør i Fredericia Kommune.

Tag er jo helst en størrelse, der skal bygges i tørvejr, men den danske sommer viste sig fra sin sikre og mest uforudsigelige side denne mandag. For dårligt var hullerne lavet, førend himlen åbnede sig, og vandet stod indenfor i rådhuset.

– Vandet løb blandt andet ned til serverrummet. Det løber jo gerne der, hvor det selv vil løbe, og det løb langs kablerne og ned til hovedtavlen. Men alt er ok nu og under kontrol. Vi tørrer natten over, og så kan vi starte op igen i morgen, siger Michael Holst til Newsbreak.dk.

Han betragter det som held i uheld, at problemet opstod på et tidspunkt, hvor kommunen alligevel var ved at lukke ned for telefoniske henvendelser fra borgerne. Det er bare at håbe, at kommunens folk arbejder på højtryk natten over, og at de ikke bliver ramt af mere nedbør.

– Vi kan arbejde, mens borgerne alligevel ikke kan få fat i os her, mens der er telefonlukket, siger Michael Holst, der altså vælger at se efter solskinnet i den regnvåde historie. Men ikke alt er fryd og gammen for kommunaldirektøren.

– Jeg er lidt træt af at have hul i taget, siger Michael Holst til Newsbreak.dk

Fredericia Kommune forventer, at borgere og andre interesserede igen kan ringe ind fra tirsdag morgen.

Powered by Labrador CMS