Kronhjort tog revanche over jæger

En jæger blev dræbt af en kronhjort, han dagen inden havde ramt med en pil.

Kronhjorten endte sine dage – men nåede at få sin hævn. Foto: Oregon State Police
Udgivet Opdateret

Bevæbnet med bue og bil tog en mand fra den amerikanske stat Oregon på jagt lørdag. Her lykkedes det faktisk for ham at finde et bytte. Det endte med at koste ham livet, skriver amerikanske medier.

66-årige Mark David skød en pil gennem en Wapiti – det er en nordamerikansk kronhjort med et meget stort gevir – under sin jagt med bue lørdag. Jagten gik på et stykke privat land i nærheden af byen Tillamook.

Ifølge politiet i Oregon lykkedes det dog ikke for David at lokalisere byttet, inden mørket faldt på. Man kan så sige, at byttet fandt ham i stedet.

Jægeren blev byttet

Søndag var lodsejeren og den 66-årige sammen taget ud for at lede efter den sårede hjort. De fandt den også, men da David forsøgte at slå den ihjel for alvor med sin bue, tog hjorten tilløb og stangede jægeren.

En tak af kronhjortens store gevir ramte jægeren i halsen, forklarer politiet. Selvom lodsejeren forsøgte at hjælpe manden, var det forsøgt. Han udåndede som følge af sine voldsomme skader.

Kronhjorten, der efterhånden var noget ilde tilredt, blev senere dræbt. Kødet blev ifølge politiet doneret til Tillamook fængsel.

Powered by Labrador CMS