Kronprinsesse Mary dropper modemesse

Newspaq
Udgivet Opdateret

Newspaq
Newspaq

 

Danmarks modeglade kronprinsesse Mary har trukket sig som projektor for modemesse i Bella Center.

Modemessen Copenhagen International Fashion Fair (CIFF), der bliver afholdt i Bella Center, må vinke farvel til deres royale stjernestøv.

Kronprinsesse Mary har nemlig valgt at trække sig fra posten som protektor for CIFF, skriver Berlingske Business.

Samarbejdet blev afbrudt allerede tilbage i oktober 2013 og er foregået i al stilhed. Deusden skete det blot en måned efter, at offentligheden fik af vide, at CIFF havde overdrevet voldsomt med besøgstallene på messen.

Ifølge Berlingskes oplysninger havde CIFF-messen i Bella Center oplyst 20.123 unikke besøgende i februar 2013, men i realiteten var der kun tale om 11.520 besøgende.

Det er 43 procent færre end det antal, modemessen har oplyst politikerne på Københavns Rådhus om, som er dem, der giver støttekroner til messen.

Det er dog uvist om netop den afsløring ligger til grund for, at kronprinsessen afbryder samarbejdet.

Kronprinsesse Mary har ikke ønsket at stille op til interview, men hoffet bekræfter i en kortfattet e-mail, at kronprinsessen ikke længere er protektor for modemessen i Bella Center og forklarer det med, at man ønsker at sikre hende en rolle, der i fremtiden “giver mulighed for at støtte modebranchen mere bredt”.

Mode- og designdirektør i CIFF, Kristian Andersen, siger til BT, at Kronprinsesse Mary har haft stor betydning for modemessen, men at de nok skal klare sig uden.

-Vi savner hende, men hun har ikke haft nogen indflydelse på vores business, hun har været en prik over i’et, siger han til avisen.

Kronprinsesse Mary er stadig aktiv i den danske modebranche blandt andet som protektor for Designers’ Nest, som er en modepris for unge designtalenter.

Newspaq

Powered by Labrador CMS