Kvinde begik formentlig selvmord ved lystbådehavn

Politi og reddere har brugt det meste af eftermiddagen på Kanalvej i Odense, hvor et kvindelig er fundet i vandet. Foto: Local Eyes
Udgivet Opdateret

Der ligger formentlig ikke en forbrydelse bag det lig, der blev fundet tidligere søndag ved lystbådehavnen i Odense. Der er tale om en kvinde, der formentlig har begået selvmord.

Politi og reddere har med dykkerhjælp nu fået det lig, der ved middagstid søndag blev fundet i vandet ved en lystbådehavn i Odense, op på landjorden.

Det har taget lang tid, før det overhovedet har været muligt at identificere kønnet på liget. Det skyldes, at der skulle dykkere i vandet for at sikre eventuelle spor relevante for sagen. Det skriver Fyens.dk.

Før det kunne liget ikke flyttes.

Næppe en forbrydelse

De foreløbige undersøgelser viser, at det næppe er en forbrydelse, der ligger til grund for, at et kvindelig pludselig dukker op i vandet ved en lystbådehavn.

– Meget tyder på, der ikke ligger en forbrydelse bag, men lige nu venter vi på dykkere fra EOD, der skal i vandet og sikre det, der kan findes, forklarede Henrik Justesen, chef for Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet,  til Fyens.dk ved 16-tiden søndag.

Fyns Politi oplyser senere i en pressemeddelelse, at kvinden formentlig har begået selvmord.

Hun beskrives således: 35-45 år, lidt over 170 cm høj, almindelig-buttet af bygning, mørkeblond hår, der er sat op med spænde i nakken. Hun var iført grålig trøje, sort 3/4-lang jakke med hætte og lynlås, blå cowboybukser og brune korte støvler med lyse snørebånd. Hun er formentlig cyklet til stedet.

Liget blev i formiddag opdaget af en borger, som alarmerede politiet.

Powered by Labrador CMS