Kvinde fængsles på psykiatrisk afdeling i sag om knivdrab

En kvinde er blevet fængslet for drab, men det var ikke hendes hensigt, siger hun selv.

Det røde felt angiver Hasselager, hvor drabet skulle være sket. Foto: Google Maps
Udgivet Opdateret

En 47-årig kvinde er torsdag middag blevet varetægtsfænglset – sigtet for manddrab – på en psykiatrisk afdeling, efter en mand blev fundet knivdræbt i hendes have tidligt torsdag morgen.

Klokken godt halv to natten mellem onsdag og torsdag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra kvinden om, at en mand lå livløs i hendes baghave efter at være blevet stukket flere gange i mave og hals.

Anmelderen blev kort efter selv anholdt og sigtet i sagen, og nu er hun varetægtsfængslet i såkaldt surrogat. Det vil sige et andet sted end i et fængsel.

– Hun er fængslet på en psykiatrisk afdeling, fortæller Vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Østjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Kvinden erkendte de faktiske omstændigheder, men forklarede at det ikke var hendes hensigt at slå manden ihjel.

De kendte hinanden

Vicepolitiinspektøren vil ikke komme med detaljer om den dræbte, ud over, at der er tale om en mand, og at de to kendte hinanden, fordi de bor samme sted i Aarhus-forstaden Hasselager. Nemlig på Sletvej.

– Vi er stadig i gang med underretningen af de pårørende, fortæller Lars Peter Madsen til Newsbreak.dk.

Kvinden blev anholdt, da en patrulje ankom til adressen, og betjentene fandt en ilde tilredt – og livløs – mand i hendes baghave. Han havde flere stiksår i halsen og maven.

Powered by Labrador CMS