Kvinde laver kat om til taske

Det har skabt vrede på en online auktionsside, efter en kvinde prøver at sælge en taske hun har lavet ud af en kat.

Kunne du tænke dig at få dit kæledyr lavet om til en taske? Klik videre for at se et billede mere af den bizarre taske.Foto: Trade Me
Kunne du tænke dig at få dit kæledyr lavet om til en taske? Klik videre for at se et billede mere af den bizarre taske.Foto: Trade Me
Udgivet Opdateret

Det er de færreste af os, der samler døde dyr op fra vejen. Men det gjorde en kvinde fra New Zealand, da hun tilfældigvis kom forbi en død kat, der var blevet kørt ned. I stedet for at begrave den uheldige pelsklump tog hun den med hjem, for at lave den om til en taske. Resultatet er nu blevet solgt på en online auktion, og det har skabt meget røre i andedammen. Det skriver det engelske medie Metro.

– Enestående kattetaske. En meget stilet håndtaske til pigen, der har alting. En enestående taske, der vil give dig opmærksomhed, hvor end du er, skrev Claire Hobbs fra Christchurch i New Zealand på auktionssiden, og fortsatte:

– Den er ikke for de blødsødne, men den her taske vil holde i årevis, så længe du passer på den.

“Hvad med kæledyr?”

Sådan lyder det, da Claire Hobbs  prøvede at sælge sin højst usædvanlige kreation for 1400 New Zealandske dollar, hvilket svarer til den nette sum af 6800 kroner. Kvinden, der udstopper dyr, insisterer på, at katten ikke har lidt skade i processen. Den var allerede død, da hun fandt den. Tasken har, som forventet, skabt delte meninger. Hvor nogle elsker den, ser andre den som dyremishandling. Og det er især dyreelskere, der er oppe i det røde felt, selvom Hobbs høfligt minder dem om, at der ingen forskel er på tasken og en læderjakke. En pointe der er solid.

– Jeg håber du bliver lavet om til en taske, har en forarget dyreelsker skrevet.

– Det her er sygt! Jeg elsker dyr og du krænker dem! Skrev en anden.

Men Hobbs har også modtaget mange positive kommentarer, og nysgerrige spørgsmål.

– Den er smuk, jeg ønsker jeg havde nok penge til at købe den, skrev en fan.

– Hvem har lukket katten ud af sækken? Jokede en i kommentarerne.

Der var endda en, der gerne ville vide om Hobbs var villig til at lave hendes kæledyr om til tasker. Men trods den økonomiske gevinst takkede Hobbs nej. Så til alle jer, der lige håbede på, at få jeres lille skat konverteret til en taske eller et par sko efter dens død, bliver desværre nødt til at finde en anden løsning.

 

Powered by Labrador CMS