Kvinde truet med kniv til at udlevere bilnøgler og bil

En kvinde blev af knivrøvere tvunget til at udlevere sine bilnøgler. Og dermed sin bil.

Det var her på parkeringspladsen ved Bystranden i Holbæk, de to mænd truede kvinden til at udlevere sin bil. Foto: Google Street View.
Udgivet Opdateret

Det skulle bare være en rolig stund med en halvsen frokost for en kvinde i Holbæk. Sådan blev det dog ikke – da hun holdt på parkeringspladsen på Blegstrædehagen ved Stark-hallen på havnen i Holbæk for at nyde sin kebab, fik hun sig noget af en ubehagelig overraskelse.

Klokken var på det tidspunkt omkring 14. Pludselig stiller to mænd sig, en på hver sin side af bilen, og tvinger hende med en kniv ud af bilen og til at aflevere sine bilnøgler. Det skriver sn.dk.

Der holdt flere biler på parkeringspladsen, men kvindens bil holdt skjult bag en varebil. Alligevel så et vidne de to mænd, som så skumle ud og opførte sig mistænkeligt på pladsen, mens de lod som om, de snakkede, inden de slog til og kørte væk i kvindens bil.

Kvinden og vidnet ringede til politiet, og en patrulje kom kort efter til stedet – dog for sent.

De to mænd bliver beskrevet som tynde – den ene var høj. En havde en rød hættetrøje på og den anden en tatovering på halsen.

Bilen, som de tog fra kvinden, er en sort Renault Megane stationcar med registreringsnummeret HG 56 187.

Hvis du har oplysninger i sagen – enten om mændene eller  kvindens Renault – kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefon nummer 114.

Powered by Labrador CMS