Kvinde tvunget ud i prostitution: Og SÅ blev hendes kunder afpresset

Hårde straffe til to afpressere.

To mænd er blevet dømt for at tvinge en kvinde ud i prostitution og for at afpresse flere af hendes kunder efterfølgende.
Offentliggjort Sidst opdateret

Flere afpressede sex-kunder skulle have indbragt to mænd over 300.000 kroner i indtægter. Nu er de to mænd blevet dømt i byretten istedet. Det skriver Aoib.dk. De to mænd blev idømt henholdsvis fire og tre og et halvt års fængsel.

Mediehuset har været i kontakt med anklager i sagen mod de to mænd, Claus Benner. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Claus Benner om dommen. Til Aoib.dk har han sagt, at han er tilfreds med dommen. Den blev lavere end det, han gik efter, og sagen var for ham en kende unik.

– Der er ingen sager som denne, og ikke noget at sammenligne med. Derfor er jeg tilfreds med at begge blev kendt skyldige, og jeg mener, straffen matcher forbrydelsen, siger Claus Benner til Aoib.dk.

Tvang kvinde ud i prostitution

De to mænd drev en stor forretning med mange indtjeningsmuligheder. De blev dømt for at drive bordel i Silkeborgs midtby. Her tvang de en 49-årig kvinde til at have sex med over 100 kunder.

Ifølge anklageskriftet blev kvinden tildelt lussinger, knytnæveslag og kraftige skub – alt sammen for at få hende til at sælge sex. Hun blev også truet af mændene, da politiet begyndte at efterforske sagen.

Afpressede sex-kunder

Anklageskriftet var på i alt 73 tiltalepunkter. De 62 af disse handlede om de afpressede sex-kunder. Der var tale om mænd, der havde købt sig til sex hos kvinden. De afpressede sex-kunder modtog alle den samme behandling. De to mænd forsøgte at afpresse dem for langt over 300.000 kroner med enkeltbeløb på mellem 1000 og 15.000 kroner.

Flere af de afpressede sex-kunder betalte, fordi de blev truet med, at deres familier ville blive informeret om deres besøg hos kvinden. Kunderne blev, ifølge Aoib.dk, også truet med, at de ville blive opsøgt på deres hjemadresser. Nogle af de afpressede sex-kunder blev truet med, at deres børn ville blive udsat for vold, alt sammen for at de to bagmænd kunne tjene en masse penge.

Anklager Claus Benner gik efter at få de to mænd idømt fem års fængsel. Det lykkedes ikke. Men han er ikke utilfreds med dommen, skriver Aoib.dk.

– Sagen er meget usædvanlig, fordi der er så mange forurettede. Og fordi der er tale om to mænd, som har lavet en forretningsmodel, som går ud på systematisk at afpresse mennesker. Det er lykkes de dømte at få mange af de forurettede til at betale store beløb, siger anklageren til Aoib.dk.

Powered by Labrador CMS