Landmand fanger frygtede fanger på flugt: Massiv FBI-jagt igennem flere stater

Efter en massiv jagt igennem flere stater er de to farlige fanger blevet fanget.

43-årige Donnie Russell Rowe (venstre) og 24-årige Ricky Dubose (højre) er nu blevet fanget af politiet efter en massiv jagt.Foto: Georgia Bureau of Investigation
Foto: Georgia Bureau of Investigation

Udgivet Opdateret

Torsdag kunne Newsbreak.dk rapporterer om to fanger, der havde slået to fængselsvagter ihjel og flygtet fra en fangetransport. Politiet advarede mod de to fanger, som var yderst farlige.

Flugten startede en massiv jagt fra det lokale politi og FBI, der er fortsat igennem flere stater. Efter flere dages jagt er de to nu blevet fanget, efter de valgte at stjæle en bil fra den gale landmand i Tennessee. Det skriver CBS News.

Landmænd stopper efterlyste fanger

43-årige Donnie Rowe og 24-årige Ricky Dubose har været på flugt siden tirsdag, efter de slog to vagter ihjel på en fangebus i Georgia. Både guvernøren og Georgia Bureau of Investigation har skrevet på Twitter, at de to er blevet fanget torsdag.

Politiet tror, at Dubose og Rowe efter deres flugt har bundet et ældre par og truet dem. De to fanger har så stjålet parrets bil, som de fortsatte flugten i. På en af hovedvejene blev de jagtet af politiet og skød mod dem.

De to kørte efter skududvekslingen galt i bilen og flygtede til fods. Her kom de forbi ejendom, efter de havde løbet igennem en skov. Men de to fanger blev stoppet af ejendommens ejer, der truede dem med et gevær.

Ingen chance for at komme ud

Parret prøvede nemlig at stjæle landmandens bil. Det ville han ikke finde sig i, og sammen med en nabo holdt han fangerne tilbage, indtil politiet nåede stedet. De to var flygtet gennem flere stater fra Georgia til et landligt område i Tennessee.

– Vi er lettede over at vide, at de to farlige mænd er blevet fanget og at offentligheden er i sikkerhed, siger kommissæren for fængselsvæsenet i Georgia, Greg Dozier og fortsætter:

– De vil blive stillet til ansvar for deres brutale lovovertrædelser imod vores vagter.

De to fanger blev transporteret i en bus tirsdag morgen mellem to fængsler, da de overmandede to fængselsvagter i bussen. Bagefter stjal de vagternes pistoler og en grøn Honda Civic.

Rowe var dømt til livstid uden prøveløsladelse for vold og væbnet røveri. Dubose havde fået 20 år bag tremmer, fordi han var blevet kendt skyldig i svindel med kreditkort, væbnet røveri og vold.

Powered by Labrador CMS