Linnea vinder Popstars 2014

Udgivet Opdateret


Tirsdag aften blev spændingen endelig udløst, og vinderen af Popstars 2014 fundet. Det blev den 20-årige Linnea fra Helsinge, der endte med at synge sig til tops og helt ind i hjerterne hos dommertrioen Medina, Søren Rasted og Christiane Schaumburg-Müller O’Connor.

Popstars-finalen blev helt hemmeligt afviklet i forbindelse med The Voice-koncerten i Tivoli sidst i september, hvor de tre Popstars-finalister Alaa, Sandra og Linnea fik lov til at optræde sammen med nogle af landets største stjerner, men først tirsdag aften blev finalen vist på Kanal 5-skærmen.

– Jeg har vundet starten på musikkarrieren. Det er det her, jeg brænder for. Jeg hører hjemme på den scene, lød det umiddelbart efter fra den storsmilende Linnea.

Og især det sidste overbeviste hun dommertrioen om, da hun indtog Tivoli-scenen til den afgørende performance foran 30.000 tilskuere til Voice ’14.

– Hun har noget, som betager mig, og det er jeg sikker på, at andre også vil finde betagende, lød vurderingen efterfølgende fra den ene af de tre Popstars-dommere, Christiane Schaumburg-Müller O’Connor.

Danmarks nye Popstar knokler allerede i studiet, hvor hun sammen med producer-duoen, Providers, er i gang med at indspille sin første single, der er garanteret massivt airplay på nogle af landets største kommercielle radiokanaler som The Voice og Nova.

I løbet af 10 programmer har seerne kunnet følge 12 uprøvede sangtalenters lange, seje tur fra de første, benhårde auditions på Papirøen til den endelige finale i Tivoli, hvor Linnea endte med at blive kåret til vinder.

– Vi er glade for, at vi med Popstars har fået lavet et helt afsindigt flot og interessant talentshow, der med sin fantastiske dommertrio og dygtige sangtalenter i den grad har været med til at øge opmærksomheden om Kanal 5. Popstars har haft over 100.000 seere i gennemsnit, og samtidig kan vi se, at programmet har tiltrukket mange nye seere og appelleret til de unge. Og det er vi naturligvis super glade for, siger Maiken Wexø, programdirektør i SBS Discovery Media.

Powered by Labrador CMS