Måling: Vi er gode til at vise omsorg

5. Dårligt mentalitet.Når unge mennesker ikke får den søvn de behøver, er der stor risiko for de får svære psykiske problemer.Så hør dog efter når en teenager siger de har brug for mere søvn, fordi så er det ikke bare for SJOV!
Når unge mennesker ikke får den søvn de behøver, er der stor risiko for de får svære psykiske problemer.

Så hør dog efter når en teenager siger de har brug for mere søvn, fordi så er det ikke bare for SJOV!

Udgivet Opdateret

Vi er gode til at hjælpe hinanden.

Over halvdelen af danskerne har den seneste måned hjulpet en person, de ikke kendte, fordi de kunne se, at vedkommende havde brug for hjælp. Det viser en ny måling foretaget af MEGAFON for TV2.

Det er ofte ved at vise omsorg, at danskerne hjælper hinanden, eller ved at tale med en person, som har behov for en at tale med. Samtidig er der også mange, der hjælper hinanden med praktiske gøremål som transport, nabohjælp og praktisk arbejde, viser målingen.

Vi hjælper fremmede

64 procent af danskerne har inden for de seneste tre måneder hjulpet et fremmed menneske, mens en fjerdedel har hjulpet en fremmed inden for den seneste uge.

Hvis man blot kender hinanden en smule, er tallene en del højere.

Alligevel mener mange, at der er plads til forbedringer, for kun lidt over hver fjerde mener, at vi som folkefærd generelt er gode til at hjælpe folk, der har brug for det.

Powered by Labrador CMS