Mand anholdt efter stor politiaktion om natten

En stor politiaktion fandt sted natten til søndag, men politiet er fåmælt.

Udgivet Opdateret

En mand er blevet anholdt efter en stor politiaktion, der fandt sted natten til søndag i et hus nær Kolind på Djursland. Billeder fra stedet, som Newsbreak.dk viser over artiklen, viser også, at Beredskabsstyrelsen var til stede.

Newsbreak.dks fotograf på stedet forsøgte allerede under aktionen at få svar på, hvad der foregik på adressen, der er på Kjærbyvej, men forespørgslen blev afvist. Det er søndag ikke lykkedes for Newsbreak.dk at få kontakt til Østjyllands Politi, der heller ikke omtaler aktionen i sin døgnrapport.

Til gengæld bekræfter vagtchef Jes Frederiksen over for Ekstra Bladet, at der er gjort et stort fund, der relaterer sig til ulovlig fremstilling og handel med narkotika. Navnlig skunk.

– Det er rigtigt, at vi har gjort en pænt stort fund i forbindelse med en aktion i Kolind, hvor vi finder et skunk-laboratorium, siger Jes Frederiksen til avisen.

Manden, der blev anholdt, er løsladt igen søndag morgen med en sigtelse i relation til sagen, der grundet efterforskning ikke kan uddybes.

Powered by Labrador CMS