Mand druknet efter fest på Skipperkroen

Politiet har ikke mistanke om en kriminel handling. Foto: Colourbox/free
Udgivet Opdateret

63-årig forsvandt i nattens løb på Mullerup havn syd for Kalundborg. Søndag morgen blev han fundet død.

Kort før klokken syv søndag morgen blev en 63-årig mand fundet druknet på bunden af Mullerup havn mellem Korsør og Kalundborg.

I timerne forinden havde mandens familie og politiet forgæves forsøgt at finde manden, som forsvandt efter en fest på Skipperkroen, der ligger på havnen.

Ved tretiden fulgte den 63-åriges søn ham fra festen til en hytte på havnen, hvor familien skulle sove. Derefter gik sønnen tilbage til kroen for at hente sin mor.

– Efter 10 minutter kom sønnen retur til hytten, hvor den savnede var forsvundet.

– Familien iværksatte straks en eftersøgning og valgte efter cirka halvanden time at underrette myndighederne, fortæller Lars Galasz, der er vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, i en pressemeddelelse.

I første omgang var det politiet og redningsfolk fra Kalundborg Brandvæsen, der deltog i eftersøgningen på havnen.

Ud på morgenen kom Søværnets Operative Kommando (SOK) ind over redningsaktionen, og herigennem blev en af flyvevåbnets helikoptere rekvireret til at bistå med søgningen.

Også redningsdykkere fra Roskilde Brandvæsen blev sat ind i jagten på den forsvundne mand, og klokken 6.48 blev han fundet liggende livløs på bunden af havnebassinet.

Stedet, hvor manden blev fundet, var ikke langt fra den hytte, som familien skulle have overnattet i.

Ifølge Lars Galasz blev manden fundet fuldt påklædt, og politiet har ikke mistanke om en kriminel handling. Dog vil politiet foranledige, at der mandag rutinemæssigt bliver afholdt et retslægeligt ligsyn.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS