Mand fundet livløs i vandet

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de har fundet en mand livløs i vandt omkring Køge Havn.

Udgivet Opdateret

Midt- og Vestsjællands Politi har mandag eftermiddag fået en melding om en livløs mand i vandet.

– En mand er fundet livløs i vandet uden at man har kunnet bringe ham til live igen, siger Martin Bjerregaard, pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk

Mange løse ender

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de formoder, at det er en ældre mand i pensionsalderen, der er omkommet. Men da politiet endnu ikke har identificeret manden – og dermed heller ikke underrettet mandens pårørende – kan det ikke siges med sikkerhed.

– Der er fortsat mange løse ender i den her sag. Vores første opgave er at identificere manden og underrette hans pårørende. Dernæst skal vi have et overblik over, hvad der er sket, siger Martin Bjerregaard.

Ved Køge Havn

Manden er blevet bragt ind ved Søndre Havnevej i Køge. Men det er ikke sikkert, at der er her, at manden er havnet i vandet.

– Vi kender ikke de nærmere omstændigheder for, hvorfor han var havnet i vandet. På den her årstid er det ikke så mærkeligt at gå i vandet og da slet ikke med temperaturer som disse, siger pressemedarbejderen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Da manden blev bragt op af vandet, blev han kørt til det nærmeste sygehus i købe, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Båd involveret

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser endvidere, at der også er rapporteret noget om en båd.

Men det er uklart for politiet endnu, om den har fundet manden livløst i vandet eller bragt ham ind mod land eller noget helt tredje.

Det er også en af de ting, som politiet nu skal undersøge.

Powered by Labrador CMS