Mand i kørestol bliver brutalt myrdet i hjemmerøveri

Mandens familie var ovenpå, da han blev myrdet nedenunder.

Manden blev brutalt myrdet i sit eget hjem.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Et hjemmerøveri i Philadelphia forleden kostede en mand i kørestol livet og sårede hans handikaphjælper. Det skriver CBS News.

Ifølge politiet skete røveriet omkring klokken halv tolv torsdag aften i sidste uge. Den 36-årige mand var lige kommet hjem sammen med sin 51-årige handikaphjælper. Hjælperen havde lige akkurat hjulpet ham op af trapperne og ind i hjemmet, da to bevæbnede røvere tvang sig ind i huset.

Ville beskytte sin familie

Manden i kørestol forsøgte at holde døren lukket, da han blev brutalt skudt i hovedet og dræbt. De mistænkte flygtede og jagtede hjælperen ned af gaden og skød efter ham og ramte ham en enkelt gang i benet. Han blev kørt på hospitalet i stabil tilstand.

Flere familiemedlemmer var i hjemmet under røveriet – heriblandt en kvinde, en teenager, to-årige tvillinger og en fireårig.

– De hørte tumulten og hørte skyderiet, men de var ovenpå i soveværelset og så ingenting, fortæller politichefen i Philadelphia Scott Small.

Politiet har ikke et motiv for skyderiet, men kalder hændelsen et hjemmerøveri. Politiet leder stadig efter de to skyldige.

Powered by Labrador CMS