Mand med grisenyre død

Behandlingen er endnu ikke fuldt tilpasset. Der er dog intet, der tyder på at selve transplantationen var årsag til hans død

Den første modtager af en genetisk modificeret grisenyretransplantation, Richard "Rick" Slayman, er død cirka to måneder efter operationen.

Det skriver The Guardian.

Vil tilbyde håb

Den blev udført på Massachusetts General Hospital. Ifølge hospitalet er der ingen indikationer på, at transplantatet var årsagen til hans død.

Slayman, der tidligere havde modtaget en nyretransplantation i 2018, gennemgik denne banebrydende procedure som en del af et forsøg på at tilbyde håb til tusindvis af mennesker, der har brug for en transplantation for at overleve.

Familie taknemmelig

 Xenotransplantation, som involverer transplantation af celler, væv eller organer fra dyr til mennesker, har tidligere mislykkedes på grund af menneskets immunsystems afvisning af dyrevæv. S

Slaymans familie har udtrykt taknemmelighed over for lægerne og understreget, at de ekstra uger med ham har skabt varige minder.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS