Mary uddeler dansk legetøj i Brasilien: Se hvad det er

Kronprinsesse Mary skal onsdag stå for den officielle overrækkelse af dansk legetøj til skolen EDI i Rio de Janeiro.

Kronprinsesse Mary medbringer dansk legetøj. Klik videre til næste billede og se, hvad det er, hun har med. Foto: Stoyan Nenov/Scanpix
Kronprinsesse Mary medbringer dansk legetøj. Klik videre til næste billede og se, hvad det er, hun har med. Foto: Stoyan Nenov/Scanpix
Udgivet Opdateret

Kronprinsesse Mary får onsdag fornøjelsen af at lege julemand for en kort stund, når hun skal stå for den officielle overrækkelse af danske Lego-kasser til skolen EDI, der ligger i Rio de Janeiro, Brasilien.

Det er klokken 16.00 dansk tid, at Mary står for overrækkelsen, fremgår det af kongehusets officielle kalender.

Den danske kronprinsesse befinder sig i øjeblikket i Rio de Janeiro i Brasilien sammen med kronprins Frederik samt prins Joachim og prinsesse Marie og deres børn.

Det er i forbindelse med De Olympiske Lege, som starter fredag, at de royale par har taget turen til det sydamerikanske land.

Her skal de blandt andet deltage i arrangementer og begivenheder, som sætter fokus på dansk erhvervsliv, eksport og kultur.

Efter formiddagens uddeling af Lego-kasser skal det danske kronprinspar sammen med prinsesse Marie og prins Joachim deltage i en gallamiddag på Skoleskibet Danmark, som i anledningen af den store sportsbegivenhed har taget turen over Atlanterhavet til Iate Clube i Rio de Janeiro.

De royales besøg i Brasilien er blandt andet blevet foreviget på kongehusets Instagram-profil.

Her er der blevet delt et billede af de to royale par med prins Joachims og prinsesse Maries fælles børn og prins Joachims to sønner prins Felix og prins Nikolai.

Du kan se billedet her: https://www.instagram.com/p/BInYNYgAZAG/?taken-by=detdanskekongehus

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS